Gratis frakt og kontaktfri levering!

Vi har forsøkt å finne gode løsninger i denne vanskelige tiden vi lever i med koronavirus, hjemmekontor, karantene, isolasjon, minst mulig kontakt, ikke dra på hytta osv.

Derfor tilbyr vi nå GRATIS FRAKT på alle ordre i nettbutikken! Dessuten vil vi kunne sende flesteparten av pakkene (inntil en viss størrelse) rett hjem til din postkasse eller din utgangsdør! Du trenger ikke å reise til hentestedet ditt, og du trenger ikke å få pakken levert i hendene av postbudet!

NB! Kundene må i kassen i nettbutikken aktivt bekrefte at de aksepterer levering som Pose på døren om pakken ikke får plass i postkassen. Disse kriteriene må ligge til grunn:

  • Avstanden fra postkasse til mottakers dør må ikke være mer enn 250 m.
  • Hus må være tydelig merket med husnummer og oppgang
  • Døren må være tydelig merket med mottakers navn
  • Posten må ha adgang til mottakers dør, f.eks. ved låst ytterdør til felles inngang

I tilfeller der kriteriene over ikke er oppfylt blir pakken levert til mottakers postkontor eller Post i butikk for vanlig utlevering.

Pakker som ikke innehar de målene Posten/Bring krever, vil måtte sendes som vanlig til ditt hentested, men det er nå GRATIS FRAKT på disse pakkene også!

Merk at dette ikke gjelder for demosaler der det fortsatt er vanlig fraktpris på kr. 159,- for en sal og 300,- for to saler.

Ved bestilling av flere varer der det er oppgitt at en eller flere av varene er utsolgt, blir det belastet frakt på kr. 159,- en gang dersom kunden ønsker varer på lager tilsendt før varen(e) som er utsolgt kan leveres.


For kunder bosatt utenfor Norge (inkl. Svalbard) gjelder egne betingelser. For customers outside Norway, special terms will apply.  Please contact us at +47 45 80 29 10 or post@hestifokus.no.

Normalt har du varene i din postkasse/på utgangsdøren i løpet av 2 virkedager. Sendes pakken til ditt hentested, er leveringstiden 3-4 virkedager fra vi har mottatt din bestilling. Det tas forbehold om forsinkelser fra Posten/Bring sin side.

Alle pakker sendes med sporing, og du vil få en sms fra Posten når pakken er levert i postkasse/på utgangsdøren eller eventuelt til ditt hentested. Du har da to ukers frist til å hente pakken. Dette er Posten/Bring sine reglementer. Henter du ikke ut pakken din innen fristen, vil pakken bli returner til oss, og du vil bli belastet for fraktkostnader både frem og tilbake, kr. 159,- hver vei.